10:15

Djurgårdens IF FF 7

Referat: IFK Vaxholm - Djurgårdens IF FF 7

Tidig bortamatch mot Vaxholm, lång resa medan väldigt fint hos dem.
Vi kändes laddade och pigga så känslan var god inför matchstart. Vi noterade att motståndarna inte hade några avbytare vilket vi skulle försöka använda till vår fördel genom att springa mycket då vi hade 4 avbytare.
När matchen startar så är Vaxholm absolut mest påstämplad och spelar nästan ut oss, vi är inte med alls. Vi kämpade och sliter men kommer fel in i situationer, panikar med bollen och agerar stressat. 1-0 till Vaxholm kommer rättvist i början av halvleken och vi lyckas hålla det halvleken ut.
Inför andra peppar vi igång oss men samma visa även denna del av matchen. Vaxholm låter oss inte hämta andan och för tidigt 2-0. Vi kämpar vidare i uppförsbacken och andra slutar med att det står 0-2 på resultattavlan
Inför tredje sa vi inte så mycket, jag sa bara att visa för er själva vad ni kan och gör ert yttersta så vi känner att vi gjort en bra prestation oavsett resultat. Som vanligt gör vi vår bästa halvlek i den sista och får med Steffis speed in en reduceringsboll och när Ebbas inte alltför hårda skott rullar in i slutet har vi kvitterat. Självklart får vi energi av detta och vi har faktiskt matchen sista 5-7 minuterna. Det slutar 2-2 och vi får vara nöjda med resultatet, kämparandan, inställningen och prestationen i sista halvleken.
Gröna kortet gick till Isabell Ö och matchens kämpe blev Liv R.